دیدار هیات امنا و مدیران مدارس امام حسین (ع) با نماینده محترم ولی فقیه
به گزارش روابط عمومی موسسه فرهنگی اموزشی امام حسین سیدالشهدا(ع) حجت الاسلام والمسلمین سید علیرضا عبادی نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی امروز در دیدار با رئیس و اعضای هیأت امنای مدرسه امام حسین(علیه السلام) استان به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی و بزرگداشت آغاز هفته دفاع مقدس، گفت: آنچه در صحنه میدانی میبنیم و آنچه از تعریف انسان در آیات قرآن کریم هیچ موجودی همچون انسان دوقطبی نیست زیرا انسانی که مسجود فرشتگان است میتواند بدتر از هر موجودی هم باشد.
وی بیان کرد: عالم، عالم علل و اسباب است و رمزهایی که در سرنوشت انسان آمده همان تعلیم، تربیت، فضای عمومی و طبیعی است که در نهایت معلول در عزم و اراده انسان نمود پیدا میکند، دشمن با همه تبلیغاتش که به صورت فنی کار میکند به دنبال علت فساد میچرخد که فرزندان ما را فاسد کند اما در مقابل این علل، اسباب خیر و صلاح فراهم است که باید برای مبارزه فراهم شود.
حجت الاسلام عبادی بیان کرد: گاهی دشمن در صفهای خودی برای پیادهسازی فساد به وسیله نفوذ وارد میشود که در زمان قاجار و رضاخان که فردی فاسد، دزد و معتاد را آوردند یا پسرش محمدرضا که بدتر از پدرش بود تا خواستههایشان را در کشور پیاده کنند، انقلاب اسلامی را همین فرزندان تربیتیافته در مکتب اسلامی همراهی کردند، هرچند انقلاب اسلامی معجزه الهی بود اما دشمن هنوز رها نکرده و در حوزههای مختلف حضور دارد.
نماینده ولی فقیه در استان گفت: در بحث آموزش، ۲ سند تحول بنیادین و ۲۰۳۰ در سالهای گذشته مطرح شد و صحنه عجیبی است که سند ۲۰۳۰ از طرف دولت ابلاغ و بودجه مورد نظر هم فراهم شد، مقام معظم رهبری با بیداری خاصی که داشتند شخصا وارد عمل شدند زیرا خیلیها در زمانی که باید حرفی میزدند، ساکت بودند.
رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر خراسان جنوبی، اظهار داشت: شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبهای برای لغو این سند ارایه کرد اما عجیبتر این بود که دولت قبل سند بیگانه ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد اما لغو سند را ابلاغ نکرد و چراغ خاموش اجرا کردند که اسنادی هم موجود است.
وی افزود: حتی در بودجه ۱۴۰۰ اعتبار برای آن دیده بودند که چون شرایط تغییر کرده بود، انکار میکردند، ده روز قبل رئیس جمهور، آیت الله رئیسی مصوبه لغو اجرای سند ۲۰۳۰ را ابلاغ کرد که قابل تقدیر است، هرچه در زمینه تعلیم و تربیت کار شود باز هم کم است زیرا انسان موجود نامتناهی است.
حجت الاسلام عبادی گفت: در انواع خیرات و مبرات هیچ چیز ثوابش به تعلیم و تربیت نمیرسد همانطور که گمراه کردن هم بدترین نوع گناه است.
رئیس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی افزود: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج مستضعفان از ابتدای پیروزی انقلاب در حوزههای مختلف نظامی، امنیتی، سیاسی، اجرایی، اقتصادی و فرهنگی نقش مهمی داشته و همواره در حال پیشرفت بودهاند که مدارس امام حسین (علیه السلام) و آموزش دانشآموزان انقلابی هم از مهمترین این توفیقات است.
همچنین در این دیدار جواد عقیلی پور مدیر عامل موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین (ع) گفت: مهارت محوری، حیات طیبه، مدرسه سالم و دانش آموز صالح از کلید واژه های سند تحول نظام آموزش و پرورش است در این رابطه با اعضا وزرات خانه و مسئولین آموزش استان در خصوص این سند برنامه ریزی و کار گفتمان سازی آن شروع شد.
وی ادامه داد: از کلید واژه های مهم سند تحول بنیادین که برای ما مهم است؛ مدرسه سالم، دانش آموز صالح، حیاط طیبه و ساعت های ۶ گانه تربیتی است. که ما برای تک تک این ساعت ها که شامل تربیت، آموزشی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی و فناوری است و دانش آموز باید تعلیم و تربیت شود برنامه های مختلف تربیتی و آموزشی در مدارس امام حسین در نظر گرفتیم.
عقیلی پور بحث مهارت محوری را دغدغه مقام معظم رهبری دانست و بیان کرد: امسال این مهم در دستور کار قرار دادیم که هر دانش آموز پایه و مقطع بتواند با یک مهارت آشنا شود.
مدیرعامل موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین (ع) استان ادامه داد: راهبردها و سیاست های کلان موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین شامل طرح اساسی مصوب موسسه کوثر، گام دوم انقلاب و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است که سعی ما اجرای تمام برنامه های مدارس امام حسین( ع) استان در قالب تلفیق اینها است که بتوانیم دغدغه مقام معظم رهبری در تربیت دانش آموز تراز انقلاب و سند تحول به نحو احسن انجام دهیم.
وی به ارائه طرح اساسی برای مدیریت مدارس توسط فرمانده سپاه استان به محضر رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و افزود: براساس این طرح تا سال ۱۴۲۰ بایستی اقداماتی از نظر کمی و کیفی انجام شود از نظرکمی باید مدارس را افزایش دهیم تا امروز ۱۰۵ هزار دانش آموز در سطح کشور تحت پوشش موسسه کوثر هستند که تا سال ۱۴۲۰ بایستی به یک ملیون دانش آموز برسد که زیر ساخت ایجاد مجتمع در هر شهرستان آماده شده است و از نظر کیفی به همراهی خانواده ها، معلم و دانش آموز در امر تعلیم و تربیت پرداخته شده است.
مدیر عامل موسسه فرهنگی آموزشی امام حسین (ع) استان گفت: در حال حاضر در سطح استان ۳۰ مدرسه امام حسین (ع) با بیش از ۴ هزار دانش آموز و ۵۰۰ معلم در مدارس در امر تعلیم و تربیت فعال هستند.
عقیلی پور به تشریح طرح اساسی و سند تحول آموزش و پرورش برای خانواده ها اشاره کرد و افزود: تمام مدارس امام حسین(ع) استان هوشمند هستند و آموزش به صورت تصویری انجام می شود و در شرایط کرونا مدرسه در فضای تصویری برگزار می شود.